Het Team van de Gezamenlijke Brandweer Amsterdam

Professionals in specialistische brandbestrijding in een industriële omgeving
Arrow down

De missie van de GBA

Voorkomen is beter dan blussen.

24 uur per dag, zeven dagen per week staat de GBA klaar om direct in actie te komen bij meldingen in het Westelijk Havengebied van Amsterdam.

Door een actieve binding te hebben met onze lid-bedrijven zijn wij bekend met de locatie, weten wij waar het hart van het bedrijf zit en hoe snel te kunnen handelen bij een incident. Hierdoor vergroten wij de bedrijfscontinuïteit en behoud van imago. Door veelvuldig te oefen met de BHV organisaties van onze leden, wordt hun kennis vergroot en is er een actieve samenwerking.

Vanuit het Veiligheidscentrum organiseren wij kennisdagen, trainingen en voorlichtingen. Op het gebied van de schuimtransitie, brand, broei -en accubranden delen wij graag de kennis en denken actief mee met de huidige ontwikkelingen en innovatieve oplossingen.

Gezamenlijk voor een Veilige Haven!

Het team GBA

De GBA bestaat uit teamleiders, bevelvoerders en specialistisch industrieel opgeleide incidentbestrijders, die naast de standaard brandweertraining ook beschikken over gespecialiseerde training met betrekking tot industriële- en scheepsbrandbestrijding.

Wij onderhouden een warme relatie met de lid-bedrijven om zo op de hoogte te blijven van locatie-specifieke zaken, behoeftes en denken proactief mee om de veiligheid te waarborgen.

Deze moderne brandweerorganisatie werkt met een 9/15 rooster, waardoor er meer productieve werkuren per etmaal zijn. Er wordt niet gewerkt met vaste ploegen, maar met shift picking waardoor de medewerkers zelf hun werkdagen kunnen bepalen.

Dit deskundige team in het havengebied heeft de volgende kernwaardes geïdentificeerd: proactief – gezamenlijk – innovatief – continuïteitsgericht – zichtbaar. Samen bouwen we aan een veilige haven.

Lid worden

Onze teamleden

Bart-Jan
van Barneveld
Edwin
van Ieperen
Jimi
Korst
Raymond
Pikee
Jeroen
Stolte
Patrick
Dalmulder
Bram
Lammers
Casper
Boor
Cheyenne
Vriens
Donja
Stevens
Frank
van der Zwet Slotenmaker
Jaimy
van der Louw
Jamie
Molema
Jeroen
Plomp
Jochem
de Groot
Koen
Veenstra
Leon
D'ollijslager
Mark
de Jager
Mark-Jan
de Vries
Mike
Mutsaers
Patrick
Klein Goldewijk
Pieter-Jan
Teerhuis
Reinier
van den Berg
Rogier
Smit
Roy
Dudink
Sander
Poort
Sander
van der Hoeff
Stefan
Krom
Stein
Steenaart

Neem contact op met de GBA!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?